nieuws

Directeur intermediaire distributie weg bij Reaal

Branche 1571

Stijn Réz stapt op als directeur intermediaire distributie bij Reaal. De taken van Réz worden deels overgenomen door Carola Wijkamp die per 1 januari was benoemd tot directeur Intermediair bij de productlijn Schade bij Vivat, het moederbedrijf van Reaal.

Directeur intermediaire distributie weg bij Reaal

Réz is sinds eind 2011 directeur intermediaire distributie bij Reaal. Daarvoor was hij verkoopdirecteur Schade. Hij begon zijn carrière in verzekeringsland bij Axent/Aegon.

In goed overleg

Volgens woordvoerder Elvira Bos van Vivat gaan beide partijen “in goed overleg” uit elkaar. “De functie van Stijn Réz is in de nieuwe organisatiestructuur komen te vervallen. Daarom heeft hij besloten op zoek te gaan naar een andere uitdaging. Hij is daarbij vrijgesteld van werk.”

Nieuwe structuur

In de nieuwe structuur wordt Vivat, onderdeel van de Chinese verzekeringsgroep Anbang, via productlijnen ingericht. Deze worden aangestuurd door general managers.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.