nieuws

ABN Amro Participaties neemt meerderheidsbelang in Sucsez

Branche 1561

Intermediairbedrijf Sucsez en volmachtzuster Upiva zijn sinds november 2016 voor meer dan vijftig procent in handen van ABN Amro Participaties (A.A.P.). Het bedrijf hoopt te groeien door overnames, en heeft A.A.P. daarbij nodig.

ABN Amro Participaties neemt meerderheidsbelang in Sucsez

Directielid Dennis Massaar vertelt dat klanten en andere relaties op de hoogte zijn gebracht van de samenwerking met de investeerder. Hij zegt dat Sucsez lange tijd op eigen kracht heeft geprobeerd om te groeien door overnames en zo het marktaandeel op het gebied van zorg, schade en inkomensverzekeringen te vergroten. “Maar dat is toch een vak apart. We hebben gezocht naar een aandeelhouder. ABN Amro Participaties heeft heel veel kennis en ervaring op dat terrein, zij kunnen ons daarbij helpen.”

Volledig zelfstandig
Volgens Massaar is het niet zo dat Sucsez nu in handen is van een bank. “A.A.P. is een eigen entiteit.” Naast A.A.P. dat meer dan 50, maar minder dan 51 procent van de aandelen bezit, heeft Sucsez nog vijf aandeelhouders, die allen in het bedrijf werken. Sucsez staat op nummer 47 in de am:top 100 intermediair.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.