nieuws

Vierde Finance Run met 765 lopers een succes

Branche 976

De Finance Run vond dit jaar weer plaats in het Amsterdamse Bos. Een recordaantal van 765 deelnemers rende mee voor het goede doel. Via een live stream konden ook de thuisblijvers de loop volgen.

Vierde Finance Run met 765 lopers een succes

Tal van verzekeraars en andere organisaties uit de financiële wereld hadden teams samengesteld en liepen dat ene (5km) of twee rondjes (10km) rond de Bosbaan. De Finance Run is ontstaan uit een initiatief van Stichting LEF en Free Style Events. De eerste Finance Run werd in 2014 gehouden. De opbrengst gaat naar Stichting LEF, de stichting die zich inzet voor financieel bewustzijn bij jongeren. Laurens Pluijmaekers, consultant bij Davinci, eindigde als eerste op de vijf kilometer. Joris Sinnige (FD MediaGroep) was de snelste op de tien kilometer.

Onder andere medewerkers van Florius, Dela, Achmea, Munt Hypotheken, Hypotrust, ASR, Lindenhaeghe, Klap, Hypotheekvisie, Nibud, Merius en NNEK zetten hun beste beentje voor. Ook am: (traditiegetrouw mediapartner van het evenement) had een team afgevaardigd. Am:redacteur Paul de Kuyper eindigde op de vierde plaats. Verder deden mee: Robert Paling (redacteur), Cindy Dijkerman (event coördinator) en Wouter Nalis (uitgever).

 

 

Reageer op dit artikel