nieuws

Freek Vonk schittert in nieuwe reclame Reaal

Branche 4089

Freek Vonk speelt een opvallende rol in de nieuwe commercials van verzekeraar Reaal. De belangrijkste rol in de commercials is echter niet weggelegd voor de bekende Dordtse TV-bioloog van Nederland, maar voor zijn moeder: Saskia Vonk. Zij zorgt er achter de schermen voor dat alles ‘Lekker geregeld’ is en alles weer op zijn pootjes terecht komt.

Freek Vonk schittert in nieuwe reclame Reaal

 

In de eerste commercial zien we Saskia Vonk, gespeeld door een actrice, die Freek al van jongs af aan helpt om van zijn obsessie voor gevaarlijke dieren zijn beroep te maken. Zo ruimt zij zijn post op en verzorgt zijn huisdieren als hij weer eens op reis is. En voordat hij op reis gaat zorgt zij voor een goede ongevallenverzekering. En die laatste heeft hij hard nodig nadat hij een spannend avontuur beleeft bij de reuzenpanda’s.

Haaienbeet Bahama’s

De commercial staat niet ver van de realiteit van Vonk’s leven. Begin dit jaar liep de Dordtenaar stevige bijtwonden op in zijn bovenarm na een aanvaring met een haai bij de Bahama’s.

De regelaar ontzorgen

De regelende rol van  moeder Vonk is onmisbaar stelt Jeroen de Graaf, directeur Merk & Communicatie van Vivat, moeder van het schadelabel Reaal. “Iedereen kent in zijn omgeving wel zo’n type die alles regelt op de achtergrond en altijd voor iedereen klaar staat als het een keer tegenzit. De regelaar die vrijwel ongemerkt zorgt dat alles vlekkeloos verloopt, zodat anderen onbezorgd hun eigen leven kunnen leiden. Daarvoor wil Reaal deze regelaars ondersteunen, zodat die ook een keertje kunnen zeggen: ‘Lekker geregeld!’.”

 

Reageer op dit artikel