nieuws

Directeur intermediaire distributie Reaal stapt over naar Chubb

Branche 1728

Begin dit jaar was het al bekend dat Stijn Réz weg zou gaan als directeur intermediaire distributie bij Reaal. Réz werkt vanaf vandaag als Salesleader Accident & Health bij verzekeraar Chubb.

Directeur intermediaire distributie Reaal stapt over naar Chubb

Réz was sinds eind 2011 directeur intermediaire distributie bij Reaal. Daarvoor was hij verkoopdirecteur Schade. Hij begon zijn carrière in verzekeringsland bij Axent/Aegon. Volgens woordvoerder Elvira Bos van Vivat gingen beide partijen “in goed overleg” uit elkaar. De functie van Réz kwam in de nieuwe organisatiestructuur te vervallen.

In de nieuwe structuur werd Vivat, onderdeel van de Chinese verzekeringsgroep Anbang, via productlijnen ingericht. Sindsdien worden die aangestuurd door general managers. De taken van Réz zijn deels overgenomen door Carola Wijkamp die per 1 januari werd benoemd tot directeur Intermediair bij de productlijn Schade bij Vivat, het moederbedrijf van Reaal.

Reageer op dit artikel