nieuws

CFD strikt John de Wolf voor eerste ‘Future Day’

Branche 2590

De Commissie Financiële Dienstverlening (CFD) start op 10 oktober met een landelijke ‘Future Days’-toer. Die bestaat uit acht bijeenkomsten die in het teken staan van innovatie en automatisering. Voormalig voetballer John de Wolf sluit de eerste dag af.

CFD strikt John de Wolf voor eerste ‘Future Day’

De Wolf vergaarde in de jaren tachtig en negentig bekendheid als speler van Feyenoord en FC Groningen. In die laatste plaats houdt CFD de eerste ‘Future Day’. “Omdat dit de aftrap is van een nieuw seizoen van acht Future Days door het hele land willen we die graag op een mooie manier afsluiten”, aldus voorzitter Edwin Herdink. “De Future Days staan dit jaar in het teken van automatisering en John de Wolf gaat daar op geheel eigen wijze op inspelen. Ik denk dat we ook nog wel een paar voetballen met handtekening kunnen regelen”, maakt hij de voetbalminnende adviseur lekker.

CFD introduceert tijdens de toer ‘het nieuwe CFD Business Blueprint’, “een ecosysteem waarin diverse leveranciers exclusief voor leden samenwerken met de modernste automatiseringsoplossingen en diensten”. Daarnaast haken diverse innovatieve bedrijven aan, zoals een leverancier van een nieuw product om chemisch DNA onuitwisbaar op auto en kostbaarheden te kunnen aanbrengen. “Inclusief een exclusieve deal om dit aan consumenten te kunnen aanbieden.”
De Future Days zijn inclusief lunch en gratis toegankelijk voor intermediairs.
Dit jaar wordt zelfs een gratis lunch aangeboden. Vooraf aanmelden is wel noodzakelijk. Dat kan via de site van CFD.

Reageer op dit artikel