nieuws

AOV-vergelijker MAS wil onder nieuwe naam uitbreiden met ORV en schade

Branche 743

MAS Vergelijkingen gaat verder onder een nieuwe naam: MeetingpointAdvies. Ook kondigt de vergelijkingssite aan het aanbod uit te breiden. Naast individuele arbeidsongeschiktheidsverzekeringen wil het platform ook overlijdensrisicoverzekeringen en schadeverzekeringen gaan vergelijken.

AOV-vergelijker MAS wil onder nieuwe naam uitbreiden met ORV en schade

MAS Vergelijkingen werd in oktober 2016 door Meetingpoint gelanceerd als platform waar adviseurs individuele arbeidsongeschiktheidsverzekeringen kunnen vergelijken. Kort daarna kwam de vergelijker in handen van ICT-bedrijf TJIP. Volgens de eigenaar is naamsverandering na een halfjaar al noodzakelijk om beter herkenbaar te zijn voor verzekeringsadviseurs.

ORV en Schade

MeetingpointAdvies kondigt bovendien aan uit te gaan breiden met een vergelijker voor overlijdensrisicoverzekeringen (ORV) en schadeproducten. Techneuten van TJIP zijn bezig het platform hiervoor aan te passen.

Op dit moment kunnen adviseurs op het platform de actuele AOV-premies en voorwaarden vergelijken van Aegon, Avéro Achmea, De Amersfoortse, de Goudse, Delta Lloyd, Generali, Interpolis, Movir en Reaal. Alle verzekeringen zijn vervolgens via een koppeling digitaal aan te vragen bij de betreffende maatschappij.

Reageer op dit artikel