nieuws

Sucsez gaat op overnamepad voor schade- en inkomensportefeuilles

Branche 1296

Verzekeringsadviseur Sucsez heeft per 1 juli de portefeuillerechten van de zorgverzekeringen van Kamps & Van Houts Advies overgenomen. En daar blijft het niet bij, kondigt het intermediairbedrijf aan in een persbericht. Sucsez wil de komende tijd ook andere (deel)portefeuilles gaan overnemen.

Sucsez gaat op overnamepad voor schade- en inkomensportefeuilles

“SUCSEZ heeft niet alleen de ambitie om te groeien op zorgverzekeringen. Ook voor schade- en inkomensverzekeringen zijn we van plan om portefeuilles over te nemen. Dat kunnen ook deelportefeuilles zijn”, zegt Dennis Massaar, de directeur van Sucsez.

Nummer 47 in am:top 100

In de laatste editie van de am:top 100 grootste intermediairbedrijven staat Sucsez, dat voor meer dan 50% in handen is van ABN Amro Participaties, op plaats 47. In 2015 draaide het bedrijf een omzet van €7,7 miljoen, 10,8% meer dan een jaar eerder.

Kamps & Van Houts doet afstand van de zorgportefeuille omdat het zich enkel nog wil richten op de corebusiness van het bedrijf, namelijk schade- en verzuimverzekeringen.

Reageer op dit artikel