nieuws

Sibbing Adviesgroep versterkt accountantstak met overname Tavernemeun

Branche 505

Financieel advies- en verzekeringsbedrijf Sibbing uit Veenendaal is gefuseerd met plaatsgenoot Tavernemeun Accountants. De twee bedrijven werkten al een jaar intensief samen. Het nieuwe bedrijf telt met de komst van 20 Tavernemeunmedewerkers ongeveer 120 werknemers.

Sibbing Adviesgroep versterkt accountantstak met overname Tavernemeun

Sibbing Adviesgroep begon in 1977 als financieel adviesbedrijf voor (para)medici. In 2012 is daar een accountantspoot aan toegevoegd. “Om de snelle groei van ons accountantskantoor in goede banen te leiden, werkten we sinds begin vorig jaar collegiaal samen met Tavernemeun, dat ons met 35 jaar ervaring en twintig deskundige medewerkers – onder wie vier zeer ervaren accountants – veel toegevoegde waarde bood. Omdat de samenwerking wederzijds uitstekend beviel, hebben we besloten tot deze fusie”, zegt Theo Kruse van Sibbing op de eigen website. Tavernemeun richt zich met name op mkb-ondernemers. Zij kunnen door de fusie ook gebruik gaan maken van de adviesdiensten van Sibbing.

Het Veenendaalse advieskantoor stond vorig jaar op de 45ste plaats in de am:top 100 van grootste intermediairbedrijven. Sibbing had in 2015 een omzet van €7,9 miljoen, €0,6 miljoen minder dan een jaar eerder.

Reageer op dit artikel