nieuws

Oud-Bol.com-directeur Jens Waaijers is opvolger Leslie Hogeveen bij Knab

Branche 1052

Jens Waaijers is afgelopen maand begonnen als directeur Retail bij online bank Knab. Hij is de opvolger van Leslie Hogeveen die de overstap maakte naar telecombedrijf Tele2.

Oud-Bol.com-directeur Jens Waaijers is opvolger Leslie Hogeveen bij Knab

Waaijers werkte hiervoor als directeur Shopping Experience bij Bol.com. Daarvoor vervulde hij andere directiefuncties bij de internetwinkel. Die achtergrond komt goed uit, want Waaijers’ voorganger Leslie Hogeveen sprak een klein jaar geleden de ambitie uit om van internetbank Knab de bol.com van de financiële wereld te maken.

Hogeveen werkte ruim tweeënhalf jaar als manager Digital Marketing bij Knab. De bank heeft na zijn vertrek en dat van oprichter René Frijters eerder dit jaar het management iets anders ingericht, laat een woordvoerder weten. Waaijers’ functie heet directeur Retail.

Reageer op dit artikel