nieuws

Na Frijters ook Hogeveen weg bij Knab

Branche 5129

Na oprichter en directeur René Frijters heeft ook manager Digital Marketing Leslie Hoogeveen online bank Knab verlaten. Hogeveen is sinds begin deze maand managing director bij telecomaanbieder Tele2. Hoogeveen kondigt zijn overstap aan op zijn LinkedIn-pagina.

Na Frijters ook Hogeveen weg bij Knab

Bij Tele2 Nederland moet Hogeveen vorm gaan geven aan de ambities van de telecomaanbieder op het domein Consumer Mobile, zo stelt Tele2 in een persbericht. Hogeveen wordt onderdeel van het Nederlandse managementteam en zal rapporteren aan Jon James, CEO van het van oorsprong Zweedse telecombedrijf.

Ook in verzekeringen

Nog geen jaar geleden stond Hogeveen nog mede aan de wieg van de nieuwe strategie van Knab waarbij hij aankondigde dat de online bank de financiële Bol.com moest gaan worden. Dit voorjaar voegde Knab, een dochterbedrijf van Aegon, de daad bij het woord en kondigde het aan ook in verzekeringen te gaan stappen.

Vertrek Frijters

Het vertrek van Hogeveen bij de online bank komt amper drieënhalve maand nadat oprichter René Frijters verrassend zijn vertrek aankondigde. Hij verschilde met Knab van inzicht over hoe het groeiende fintechbedrijf geleid moet worden richting de toekomst.

Reageer op dit artikel