nieuws

Financieel detacheerder Talent&Pro gaat ook juristen uitlenen

Branche 1072

Talent&Pro breidt uit met een nieuwe afdeling Legal. De detacheerder voor de financiële dienstverlening zegt steeds meer vragen te krijgen naar juridische professionals. Het bedrijf verwacht bovendien dat de behoefte aan juristen komende jaren toeneemt met ingewikkelde regelgeving rondom onder andere de Wft, MiFID II (Europese regels voor beleggingsadvies), de Pensioenwet en Solvency-richtlijnen.

Financieel detacheerder Talent&Pro gaat ook juristen uitlenen

Met de nieuwe afdeling Legal kan Talent&Pro nu ook mensen detacheren op vraagstukken als junior jurist, staff jurist, legal support en compliancemedewerker. Er werken inmiddels 20 medewerkers op de juridische afdeling van het detacheringsbedrijf.

Juridisch DNA

“We hebben binnen de unit Schade, Zorg & Inkomen (SZI) een aantal juristen in dienst die tot op heden deze legal-rollen oppakten. We merken dat we hier succesvol in zijn en met hen de juiste match weten te maken tussen vakinhoudelijke én juridische kennis”, zegt manager Legal Jolene van Gent in een persbericht. “De vraag naar goede juristen met het juiste DNA is inmiddels zó groot, dat we besloten hebben dit te formaliseren in een nieuwe unit.”

Reageer op dit artikel