nieuws

Velten Rijssen wordt tweede thuisbasis voor serviceprovider VCN

Branche 1243

Serviceprovider VCN uit het Brabantse Nuenen heeft een tweede vestiging geopend in Rijssen, Overijssel. VCN wil op deze manier de geografische dekking en dienstverlening verder uitbreiden. De nieuwe vestiging in Rijssen was tot voor kort actief als Velten/Tubantium, een bedrijf waar Veldsink Groep een jaar geleden een belang in nam.

Velten Rijssen wordt tweede thuisbasis voor serviceprovider VCN

Vanuit de nieuwe vestiging -‘VCN-Noord’- worden intermediairs in Noord- en Oost-Nederland direct bediend. In de loop van dit jaar zullen ook bestaande relaties in deze regio worden gekoppeld aan de nieuwe vestiging.

Overname Velten Groep

VCN is onderdeel van het familiebedrijf Veldsink Groep. Dat nam in juli 2016 Velten Groep over. De afgelopen 6 maanden is de huisvolmacht Velten/Tubantium omgevormd tot een volwaardige en zelfstandige vestiging van de serviceprovider VCN Verzekeringen.

Verschillende onderdelen

Veldsink Groep is actief met verschillende onderdelen in de financiële dienstverlening. De groep bestaat uit Veldsink Adviesgroep (18 allround advieskantoren), hypotheekketen NBG, VCN United Capital en De Financiële Makelaar. De laatste twee bedrijven zijn actief als serviceprovider voor hypotheekadviseurs.

Reageer op dit artikel