nieuws

Sander Kernkamp nieuwe CEO ABN Amro Verzekeringen

Branche 2285

Sander Kernkamp (46) is benoemd tot nieuwe CEO van ABN Amro Verzekeringen (AAV). Kernkamp is de opvolger  volgt Hanneke Jukema op. Zij heeft eerder besloten om een nieuwe uitdaging te zoeken buiten het bedrijf.

Sander Kernkamp nieuwe CEO ABN Amro Verzekeringen

Sander Kernkamp werkt al bijna 20 jaar bij NN en rechtsvoorgangers die deel uitmaakten van de voormalige bankverzekeraar ING Groep.  Hij was van 2013 tot 2017 CEO van het bedrijfsonderdeel Schade & Inkomen van Nationale-Nederlanden. Hij begon in 1998 zijn carrière bij de Postbank. Daarna werkte hij in diverse managementfuncties bij zowel ING, als bij Nationale-Nederlanden op het gebied van retail banking, levens-, schade- en inkomensverzekeringen in Nederland en België.

Juridische fusie met NN

ABN Amro Verzekeringen is in 2003 opgezet als een joint venture tussen ABN Amro en Delta Lloyd. Nu de juridische fusie tussen Delta Lloyd en NN Group rond is gekomen is de joint venture  onderdeel geworden van NN Group. Het bedrijf biedt klanten onder meer levensverzekeringen en schadeverzekeringen en heeft een miljoen particuliere – en zakelijke klanten.

Reageer op dit artikel