nieuws

Rapper Sticks rijmt nu met Katja Schuurman voor ASR

Branche 3760

In de nieuwe campagne van ASR maakt actrice, presentatrice en zangeres Katja Schuurman haar opwachting. Samen met rapper Sticks, die ook al in de vorige campagne voor de verzekeraar rapte, benadrukt de hese vocaliste het belang van het voorkomen van kinderarbeid en de bijdrage die ASR daaraan levert. De verzekeraar wist ook oorlogsfotograaf Eddy van Wessel en longarts Wanda de Kanter te strikken.

Rapper Sticks rijmt nu met Katja Schuurman voor ASR

Schuurman maakt zich al jaren met haar stichting ‘Return to sender’ voor eerlijke producten die zonder kinderarbeid geproduceerd worden. Schuurman: “Ik doe mee aan deze campagne voor ASR omdat ASR een voorbeeld is van een bedrijf dat verantwoordelijkheid neemt en investeert in duurzame ondernemingen. Zo werken we allemaal mee aan een betere wereld. Dat iedereen de kans krijgt om het mooiste eruit te halen. Daar draag ik graag aan bij.”

Strijd tegen wapenhandel

Van Wessel en De Kanter belichten in de campagne respectievelijk de strijd tegen de wapenhandel en de strijd tegen tabaksindustrie als onderwerpen die hen aan het hart gaan. Rapper Sticks, die in de eerde campagne ‘Het andere verhaal’ namens ASR vertelde wat er leeft in Nederland, levert nu met de betrokken bekende Nederlanders het bewijs dat ASR in medicijnen, kinderonderwijs en groene energie investeert in plaats van in kinderarbeid, wapenhandel en de tabaksindustrie.

Duurzaam en humaan

Sticks: “Ik heb echt het idee dat ASR goed bezig is en verantwoordelijkheid neemt. ‘Ik verwacht een duurzaam en humaan beleid’, rapte ik vorig jaar. Laat ’t maar zien! Daarom sta ik achter de campagne van ASR, omdat ASR onder andere met de onderwerpen kinderarbeid, wapenhandel en de tabaksindustrie bewijst een andere verzekeraar te zijn doordat zij antwoord geven op de kritische vragen die ik heb gesteld.”
De campagne staat vanaf vandaag online. Overmorgen start de tv- en radiocampagne met Schuurman en Van Wessel. De commercials worden ondersteund met een abri-campagne en vlogs. Het vervolg van de campagne met De Kanter start in het najaar van 2017.

Reageer op dit artikel