nieuws

Onderzoek: wat drijft de startende intermediair?

Branche 1184

Adviesbureau Fred de Jong en SparklingCRM starten een trendonderzoek naar starters in de intermediaire markt. Binnenkort worden 350 kantoren benaderd die de afgelopen jaren zijn gestart als intermediair.

Onderzoek: wat drijft de startende intermediair?

“Jaarlijks starten tientallen financieel adviseurs als zelfstandig intermediair in de Nederlandse markt. Deze intermediairs kiezen bewust voor een nieuwe start in een markt die bol staat van de dynamiek en waar er meer kantoren verdwijnen dan er jaarlijks bijkomen”, aldus de onderzoekers.

Fred de Jong en Wim Vonk van SparklingCRM willen er achter komen wat deze kantoren drijft en hoe zij aankijken tegen de toekomst van het zelfstandige intermediair. Daarnaast wordt onderzocht in hoeverre de kantoren digitalisering en CRM inzetten.

De resultaten van het onderzoek worden in september gepresenteerd tijdens een speciaal seminar voor deze doelgroep.

Reageer op dit artikel