nieuws

Nu meer dan 200 kantoren voor zakelijk serviceprovider Surebusiness

Branche 1135

Surebusiness, serviceprovider op het gebied van zakelijke schadeverzekeringen, is afgelopen week door de grens van 200 deelnemers gegaan. In de komende maanden wordt een verdergaande groei verwacht. Ook het aantal volmachten breidt zich uit.

Nu meer dan 200 kantoren voor zakelijk serviceprovider Surebusiness

Surebusiness, dit voorjaar nog genomineerd voor de NVGA am: Innovatieprijs richt zich uitsluitend op de dienstverlening aan financieel adviseurs die actief zijn op het gebied van zakelijke schadeverzekeringen. Als gevolmachtigde biedt het bedrijf intermediairs toegang tot de zakelijke schadeverzekeringen van meer dan 13 verschillende aanbieders. Onlangs werd de grens van 200 deelnemende financieel advieskantoren bereikt.

Risicoanalyse op hoofdlijnen

“De adviesmarkt voor zakelijke schadeverzekeringen groeit snel”, aldus oprichter en directeur Levent Türkmen. “De ruim 1 miljoen ZZP’ers hebben over het algemeen groot belang bij advies. Maar ook de maatschappelijke ontwikkelingen rondom bijvoorbeeld bestuursaansprakelijkheid en uiteraard rondom datarisk en cybercrime bieden veel kansen voor persoonlijk advies”.
Surebusiness heeft software ontworpen die erop gericht is om zakelijke adviseurs te helpen om op hoofdlijnen een risicoanalyse te maken. Vervolgens wordt op basis van de ingevoerde gegevens een marktanalyse uitgevoerd waarbij premies en voorwaarden worden vergeleken van de verzekeringen die voor de klant relevant zijn gelet op de uitkomsten van de risicoanalyse.

Nieuwe volmachten

Türkmen verwacht een krachtige groei in aantal deelnemers, maar ook in het gemiddeld aantal nieuwe posten die deelnemers bij zijn bedrijf onderbrengt. “Gezien de huidige ontwikkelingen verwachten we dit jaar 300 kantoren te bedienen met het vergelijkingsplatform Surenet. De efficiency die wij aan de keten toevoegen maakt ons ook interessant voor verzekeraars. Het aantal volmachten breidt zich dan ook uit met als laatste nieuwe volmacht die van Chubb.”

Reageer op dit artikel