nieuws

NN start campagne ter stimulering duurzame inzetbaarheid

Branche 881

Nationale Nederlanden is deze week begonnen met een campagne, getiteld HR Actief, om professionals te stimuleren actief in te zetten op duurzame inzetbaarheid. De verzekeraar wil hiermee volgens eigen zeggen “het verschil maken op duurzame inzetbaarheid”.

NN start campagne ter stimulering duurzame inzetbaarheid

De campagne HR Actief laat aan de hand van praktijkvoorbeelden zien hoe HR professionals om kunnen gaan met duurzame inzetbaarheid. Als voorbeelden worden gegeven: “P&O Manager Jessica Strijbis van Peter Appel Transport toont hoe een modern planningssysteem de flexibiliteit van haar organisatie vergroot en de inzetbaarheid van chauffeurs op lange termijn verbetert. Anja Velthuis, personeelsconsulent van Stichting Groenhuysen, vertelt hoe lokale bijeenkomsten en laagdrempelige communicatiekanalen haar organisatie helpen om de dialoog rondom duurzame inzetbaarheid op te starten”.

Reageer op dit artikel