nieuws

Laatste oud-aandeelhouder Paul Boon vertrekt bij VKG

Branche 1283

Algemeen directeur Paul Boon verlaat de Van Kampen Groep (VKG) per 1 juli 2017. Hij heeft besloten om zijn carrière buiten de serviceprovider voort te zetten. Boon is de laatste van de drie oud-aandeelhouders die vertrekt bij VKG sinds het bedrijf in handen is van verzekeraar ASR.

Laatste oud-aandeelhouder Paul Boon vertrekt bij VKG

De werkzaamheden van Boon worden voorlopig waargenomen door Tom van der Geer. Hij vormde samen met Boon de algemene directie van VKG. Boon behoorde samen met Lex en Ruud van Kampen tot het trio aandeelhouders van het bedrijf totdat de serviceprovider in 2015 volledig in handen kwam van ASR. Lex van Kampen nam kort daarna afscheid van het bedrijf. Ruud van Kampen vertrok een jaar geleden.

‘Onmisbare distributiepartner’

In een persbericht over zijn vertrek zegt Boon het volgende: “VKG heeft zich ruimschoots bewezen als een onmisbare en sterk groeiende distributiepartner in de verzekeringsbranche. VKG heeft dan ook een prachtige toekomst voor zich. Met veel plezier heb ik bij VKG gewerkt en ik sluit een mooie periode van mijn leven af. De komende tijd ga ik op zoek naar nieuwe uitdagingen.”

Twee maanden geleden kondigde VKG al enkele andere managementwisselingen aan. Met nieuwe functies op directie- en managementniveau hoopt de ASR-dochter haar dienstverlening te kunnen optimaliseren.

Reageer op dit artikel