nieuws

Hypotheek Visie in de etalage

Branche 3723

Hypotheek Visie gaat de verkoop in. Oprichter en eigenaar Anton vanden Bol meldde vanochtend in De Telegraaf dat hij zijn franchiseketen van de hand wil doen. In een eerder interview met am: gaf hij al aan open te staan voor een koper. Het bedrijf staat nu openlijk in de etalage.

Hypotheek Visie in de etalage

Hypotheek Visie, de nummer drie in Nederland na De Hypotheker en De Hypotheekshop, gaat in de verkoop omdat er geen opvolgers zijn. “Ik ben 66 en mijn kinderen hebben geen interesse. En er zijn belangstellenden”, vertelt Vanden Bol. Hypotheek Visie vierde in mei het 25-jarig jubileum en telt 50 kantoren.

Zoektocht koper

In april interviewde am: Vanden Bol. Hij zei toen: “Ik ben niet alleen de directeur, maar ook honderd procent aandeelhouder. We zijn een paar keer benaderd door iemand die het over wilde nemen maar het was geen partij die de continuïteit van deze organisatie voor ogen had. Het moet niet een partij zijn die winstmaximalisatie nastreeft. Het zou een concurrerende franchiseorganisatie kunnen zijn of een serviceprovider. Als het maar een ordentelijke partij is.”

Reageer op dit artikel