nieuws

Delta Lloyd bloed versterkt management NN Schade & Inkomen

Branche 3857

Nationale-Nederlanden heeft vandaag vier directeuren bij het Schade & Inkomen bedrijf benoemd. Drie van de nieuwe directeuren zijn afkomstig van Delta Lloyd dat, nu de juridische fusie rond is, wordt geïntegreerd binnen NN Group. Fred Toussaint (47) is binnen het management herbenoemd als directeur Nationale-Nederlanden Inkomen Collectief.

Delta Lloyd bloed versterkt management NN Schade & Inkomen

Het managementteam van Nationale-Nederlanden Schade & Inkomen is vanaf vandaag versterkt met Margriet Dam (45). Zij wordt directeur Nationale-Nederlanden Schade Particulier. Ze was CFO Delta Lloyd Schade. Gerard van Rooijen (44) wordt directeur Nationale-Nederlanden Schade, hij was directeur Leven bij Delta Lloyd. Maurice Koopman (45) was bij Delta Lloyd directeur OHRA en blijft dat ook bij Nationale-Nederlanden, dat dit label overeind houdt.

Eerdere benoemingen

In april werd al duidelijk dat de drie bedrijfsonderdelen Bank, Leven en Schade & Inkomen respectievelijk geleid zullen worden door Erik Muetstege, Michel van Elk en Leon van Riet. Tjeerd Bosklopper (Individueel Leven Services), Annemieke Visser-Brons (Pensioen Services), Diederik Schouten (Pensioen New Business) en Harry van der Zwan (directeur Intermediaire Zaken) werden toen ook aangesteld.

Reageer op dit artikel