nieuws

Versterking directie moet dienstverlening VKG optimaliseren

Branche 3475

Serviceprovider Van Kampen Groep (VKG) heeft zowel op directie- als managementniveau nieuwe functies gecreëerd. De 100% dochter van ASR verwacht op deze manier haar dienstverlening te kunnen optimaliseren.

Versterking directie moet dienstverlening VKG optimaliseren

Binnen de ‘sectordirectie’ is de nu de nieuwe functie van Directeur Beurs. Via de assurantiebeurs biedt VKG verzekeringsoplossingen voor omvangrijke en complexe risico’s. De functie wordt per 1 april vervuld door Danny Siau. Siau was al sinds 2007 bij VKG actief in de functie van Directeur Volmacht.

Directeur ICT

Ook André Weber (52) is per 1 april toegetreden tot de sectordirectie van VKG. Hij gaat de nieuwe functie Directeur ICT invullen. Weber (52) heeft een lange ervaring in IT in verschillende functies bij PinkRoccade, Getronics, Capgemini en AXENT Verzekeringen. Weber gaat de IT-architectuur en processen van VKG verder versterken.

Volmachtbedrijf

Het volmachtbedrijf wordt versterkt met twee nieuwe managementfuncties. Nelleke Zuiderent vervult vanaf 1 april de functie van Manager Acceptatie en Christine Vasen vanaf 11 april de functie van Manager Schade.

Reageer op dit artikel