nieuws

Thoma Groep neemt advies- en volmachtkantoor RAB Rijssen over

Branche 1137

Advieskantoor en volmachtbedrijf Thoma Groep heeft Risiko Analyse Buro en RAB Assuradeuren uit Rijssen overgenomen. Het Rijssense advies- en volmachtkantoor is gespecialiseerd in risicomanagement en richt zich op de zakelijke markt.

Thoma Groep neemt advies- en volmachtkantoor RAB Rijssen over

De aandelenkoop werd eind april getekend en gaat met terugwerkende kracht in per 1 januari 2017. RAB Rijssen telt 7 medewerkers en heeft een jaaromzet van ruim 9 ton. Het kantoor is ook eigenaar van de website mkbdirect.nl, een online concept waarmee mkb-bedrijven kunnen beoordelen welke zakelijke verzekeringen ze nodig hebben en waar ze verzekeringspremies kunnen berekenen en offertes aanvragen.

Thoma Groep uit Lochem stond in november 2016 op nummer 49 in de am:top 100 van grootste intermediairbedrijven. Het bedrijf kende in 2015 een omzet van 7,3 miljoen euro. Vorig jaar was dat volgens het volmachtkantoor gestegen tot boven de 8 miljoen. Bij Thoma werken ruim 80 medewerkers.

‘Aantrekkelijke schadeportefeuille’

“RAB Rijssen heeft voor ons een aantrekkelijke portefeuille met zakelijke schadeverzekeringen. Daarin willen we als groep groeien. Bovendien biedt RAB ons mooie digitale ontsluitingsmogelijkheden”, licht directe Aernoud Hage van Thoma (links op de foto) de overname toe. “In het verleden hadden wij een kantoor in Rijssen. Dat hebben we eerder samengevoegd met Holten, maar we vinden het prettig om ook in het marktgebied Rijssen wel een vestiging te hebben.”

Reageer op dit artikel