nieuws

Financiële topman Clifford Abrahams verruilt Delta Lloyd voor ABN Amro

Branche 1650

Clifford Abrahams heeft zijn vertrek aangekondigd als Chief Financial Officer (CFO) bij Delta Lloyd. Per 1 september gaat hij aan de slag als CFO bij ABN Amro. Tot die tijd zal hij Delta Lloyd nog bijstaan in de overgang naar NN Group.

Financiële topman Clifford Abrahams verruilt Delta Lloyd voor ABN Amro

Clifford begon in januari 2016 als CFO bij Delta Lloyd. Daarvoor werkte hij verzekeraar en vermogensbeheerder Aviva, en bij enkele dochterondernemingen van Aviva. Bij ABN Amro vervangt Abrahams interim-CFO Alexander Rahusen die tot september aanblijft.

Tanja Cuppen nieuwe Chief Risk Officer bij ABN

De raad van commissarissen van ABN Amro draagt bovendien Tanja Cuppen voor als nieuwe Chief Risk Officer. Zij volgt per 1 november Wietze Reehoorn op. Op dit moment is Cuppen Chief Risk Officer bij Rabobank North America in New York.

De benoemingen van Abrahams en Cuppen moeten nog goedgekeurd worden door de ECB

Reageer op dit artikel