nieuws

Turien & Co. breidt uit met BAV en cyber van Chubb

Branche 1144

Turien & Co. heeft voor het eerst sinds 2015 weer een nieuwe verzekeraar aan haar productenpalet toegevoegd. Per 1 mei 2017 voert het volmachtbedrijf ook de beroepsaansprakelijkheids- en cyberverzekeringen van Chubb. Ook het aantal beroepsgroepen dat Turien & Co. kan bedienen, neemt daardoor toe.

Turien & Co. breidt uit met BAV en cyber van Chubb

Met de volmacht van Chubb kan het intermediair onder meer voor advocaten, ingenieurs en architecten een beroepsaansprakelijkheidsverzekering afsluiten bij Turien & Co. “Beroepsaansprakelijkheid en cyber vallen samen met bestuurdersaansprakelijkheid in de productgroep Financial Lines”, vertelt Peter van Geijtenbeek, algemeen directeur van Turien & Co. “Waar de markt voor auto-, brand- en zelfs de inkomensverzekeringen vooral een oversluitmarkt is, wordt de komende jaren in Financial Lines zowel in premie als in polis aantal een sterke groei verwacht. Hier zetten wij onder meer op in door Chubb aan ons palet toe te voegen.”

Verbreding doelgroepen

Het volmachtbedrijf biedt binnen Financial Lines al de verzekeringen aan van Hiscox en Zurich. Uitbreiding met een derde partij was volgens Geijtenbeek noodzakelijk. “De beroepsaansprakelijkheidsmarkt is een zeer specifieke markt. Door de uiteenlopende risico’s kiezen verzekeraars ervoor zich alleen op specifieke doelgroepen te richten. Met Hiscox en Zurich kunnen wij uitstekend bedrijven in de sectoren ICT, management consultancy, marketing en communicatie verzekeren. Via Chubb bieden wij naast deze doelgroepen nu ook beroepsaansprakelijkheidsverzekeringen aan voor een groot aantal andere beroepen, waaronder schade-experts, bouwkundigen, advocaten, ingenieurs en architecten.”

Reageer op dit artikel