nieuws

NN verkoopt levenbedrijf Luxemburg

Branche 635

NN Group verkoopt haar Luxemburgse levenbedrijf NN Life Luxembourg aan het Amerikaanse Global Bankers Insurance Group. De verkoop past volgens NN bij het doorlopende strategische assessment van haar portfolio. De activiteiten van NN in Luxemburg op het gebied van vermogensbeheer blijven buiten de deal.

NN verkoopt levenbedrijf Luxemburg

NN Life Luxembourg is sinds 1994 actief in het groothertogdom met tailormade levensverzekeringen. Global Bankers is een groeiende groep van levens- en herverzekeraars over de hele wereld. Het bedrijf richt voor haar expansie haar pijlen hoofdzakelijk op een beperkt aantal Europese markten. Global Bankers is op haar beurt weer onderdeel van Eli Global, een conglomeraat van bedrijven die mondiaal actief zijn in tal van sectoren, waaronder zorg en financiële dienstverlening.

De deal tussen NN en Global Bankers moet in het tweede kwartaal van 2017 worden afgerond.

Reageer op dit artikel