nieuws

MultiSafe kent omzetgroei van 3%

Branche 677

MultiSafe behandelde afgelopen jaar 3.599 schades, verzond 315.757 nota’s, ontving 90.901 e-mails en keerde in totaal €3.866.812 uit. Deze cijfers maakte het intermediairbedrijf vandaag bekend in het klantverslag over 2016. Multisafe zag vorig jaar de omzet met 3% stijgen.

MultiSafe kent omzetgroei van 3%

Dat laatste cijfers staat dan weer niet in het klantverslag, omdat MultiSafe-eigenaar Michael Mackaaij daarin de klant centraal wil stellen, en niet de omzet. Het financieel verslag publiceert het intermediairbedrijf later dit voorjaar. Mackaaij laat alvast weten dat de omzet in 2016 uitkomt op bijna €7,3 miljoen. Dat is ruim €0,2 miljoen meer dan over 2015. De brutowinst voor aftrek van de overheadkosten komt naar verwachting uit op 20%. Afgelopen jaar stond Multisafe op de 50ste plaats in de top 100 intermediairbedrijven.

Aandacht voor klantbelangen

Het is het tweede jaar op rij dat MultiSafe een klantverslag publiceert met verhalen uit de dagelijkse praktijk. Vanochtend werd het eerste exemplaar van het klantverslag 2016 overhandigd aan een van de adviseurs. Operationeel directeur Roy van den Anker noemt het een “alternatief voor het financiële jaarverslag waarin de assurantiemakelaar verantwoording aan haar klanten aflegt over wat het bedrijf heeft gedaan”. Volgens het intermediairbedrijf helpt het verslag bovendien het klantbelang in het oog te houden. “Het klantverslag helpt ons om ons te richten op de gevolgen, in plaats van alleen maar bezig te zijn met dossiers en administratie. En daar profiteren onze klanten van”

MultiSafe liet zich vorig jaar inspireren door de klantverslagen van uitvaartverzekeraar Yarden. Volgens Van den Anker werd het klantverslag over 2015 enthousiast ontvangen, reden om dit jaar opnieuw zo’n verslag uit te brengen.

Reageer op dit artikel