nieuws

Examenbus Hoffelijk rijdt nu ook voor andere branches

Branche 620

Opleider Hoffelijk breidt de dienstregeling van zijn examenbus uit. Niet alleen financieel adviseurs kunnen gebruikmaken van de rijdende toetslocatie, ook andere branches kunnen er vanaf nu examens afnemen.

Examenbus Hoffelijk rijdt nu ook voor andere branches

De examenbus van Hoffelijk begon in 2015 met een tournee door het land. Financieel adviseurs konden zo hun Wft-examens dichter bij huis afleggen. Afgelopen vrijdag deden voor het eerst werknemers uit een andere branche examen in de mobiele toetslocatie. Leden van NEVI, het netwerk- en kenniscentrum voor inkoopprofessionals, hadden de primeur.

Minder reistijd en stress

“Iedere organisatie of vereniging die aan kennisontwikkeling doet en dit toetst in de vorm van een online examen of toets kan daarbij gebruikmaken van de examenbus. De voordelen gelden niet alleen in onze branche”, zegt Wesley van ’t Hof, directeur van Hoffelijk. “Ook daarbuiten is men gebaat bij besparing op reistijd en in het wegnemen van stress rondom examineren door maximale flexibiliteit en service te bieden.”

Meer vaste locaties

De examenbus blijft volgens Van ’t Hof gewoon beschikbaar voor de Wft- en PE-examens van financieel adviseurs. Hoffelijk is er in de eerste plaats voor deze sector. De opleider breidde onlangs uit met 17 nieuwe vaste locaties door heel Nederland waar kandidaten examen kunnen doen.

Reageer op dit artikel