nieuws

Knab wil ook verzekeringen gaan aanbieden

Branche 5016

Knab stapt dit jaar ook in verzekeringen. De online bank, onderdeel van Aegon, maakt dit bekend in haar jaarverslag over 2016. Waaruit het verzekeringsaanbod zal gaan bestaan is nog niet duidelijk.

Knab wil ook verzekeringen gaan aanbieden

De launch van Knab Verzekeren staat vermeld in de voornemens voor 2017 in het jaarverslag van Knab dat als vanouds weer in de vorm van een infographic werd verspreid. Leslie Hoogeveen van Knab had bij de officiële introductie van Knab Hypotheken in september 2016 al aangeven dat het bedrijf het productaanbod wil verbreden. Knab wil de bol.com van de financiële sector worden. Hoogeveen stelde toentertijd: “Maar er wordt niet automatisch een Knab product aangeboden. Wij willen namelijk het platform worden waar onze klanten relevante financiële diensten en producten kunnen vinden.”

9.818 Knab Hypotheken

Knab heeft inmiddels 9.818 Knab Hypotheken in de boeken. In november 2015 introduceerde de online bank al samen met moederbedrijf Aegon een hypotheek voor zzp’ers. Het totaal aantal klanten groeide vorig jaar opnieuw fors: van ruim 81.000 aan het einde van 2015 naar bijna 121.000 eind vorig jaar, waarvan ruim 52.000 zakelijke klanten.

Reageer op dit artikel