nieuws

Independer wint thuiswinkelprijzen

Branche 1853

Online vergelijker en bemiddelaar Independer is twee keer in de prijzen gevallen bij de uitreiking van de Shopping Awards 2017. Independer won in de categorie Financiële Diensten zowel de publieksprijs ‘Shopping Awards XL’ als de juryprijs, de Shopping Excellence Award. Ook twee andere Achmea-bedrijven, Inshared en FBTO, waren voor de thuiswinkelprijzen genomineerd.

Independer wint thuiswinkelprijzen

De Shopping Awards XL zijn bedoeld voor webwinkels met een omzet van meer dan € 4 mln. De winnaar wordt bepaald aan de hand van een groot onderzoek onder consumenten die online een aankoop hebben gedaan.
Voor de vakprijs konden partijen zich aanmelden op basis van een case-inzending. De awards belonen de algemene kwaliteit van de online activiteiten, de integratie van de diverse digitale kanalen die online/offline gebruikt worden en de digitale stap voorwaarts die de retailer het afgelopen jaar heeft gezet.

Derde overwinning voor Independer

Voor Independer was het na 2013 en 2014, toen de prijs nog de Thuiswinkel Award heette, de derde overwinning. Scheidend directeur Ruud Martens stelt dat het bedrijf “enorm trots” is. “Beide awards geven een steun in de rug om onze droom te blijven najagen: we willen het voor iedereen gemakkelijk maken met een gerust hart financiële producten af te sluiten én we willen de financiële wereld transparant maken.”

In de categorie bedrijven met een omzet tot € 4 mln waren de winnaars van de Shopping Award XS al eerder bekend. Hier wonnen onder meer in verschillende categorieën Hardloopshop.nl, Koffievergelijk.nl en Boxer.nl

Reageer op dit artikel