nieuws

Donselaar zegt Dazure vaarwel

Branche 1928

Jan Donselaar houdt het na negen jaar voor gezien bij Dazure als directeur productontwikkeling. Donselaar gaat zich weer richten op het management- en adviesbedrijf dat hij samen met zijn vrouw bestiert. Hij blijft wel aandeelhouder van Dazure, dat hij negen jaar geleden met Pim Frishert oprichtte.

Donselaar zegt Dazure vaarwel

Dazure is actief productontwikkelaar en gevolmachtigde in de financiële sector. “De komende jaren ligt de nadruk vooral op de verdere ontwikkelingen in automatisering, groei van de bestaande producten en uitbreiden en intensiveren van de samenwerking met onze adviseurs en business partners. Dazure komt nu in een volgende fase en hierbij hoort ook een andere inrichting van de organisatie”, aldus Dazure.

Nieuwe actuarieel team

Vanaf januari 2017 zijn de operationele werkzaamheden al overdragen aan een nieuw tweekoppig actuarieel team bestaande uit Mariëlle Verhoeven- van Mierlo en Mike Henkes. De directie wordt nog altijd gevormd door Odette Bakker, algemeen directeur, en Indra Frishert, commercieel directeur.

Reageer op dit artikel