nieuws

ANVA en RISK rollen insurtech verder uit

Branche 2253

Gebruikers van ANVA krijgen een koppeling met Connect Claims van CED en postverzending op maat van Postex. Op deze manier willen ANVA en serviceprovider RISK deze insurtech platforms breder uitrollen. RISK was de afgelopen jaren als ‘launching customer’ betrokken bij beide platforms.

ANVA en RISK rollen insurtech verder uit

Door de ANVA-koppeling met Postex kunnen ANVA-gebruikers nu volledig geautomatiseerd de fysieke en digitale verzending van verzekeringsdocumenten laten verlopen in hun eigen huisstijl. Daarnaast biedt Postex een koppeling met iDEAL-betaalmogelijkheden.
Connect Claims van CED, recent genomineerd voor de NVGA AM Innovatieprijs, biedt ANVA-gebruikers een straightthrough-processing-schadeplatform waarbij het schadeproces soepeler en sneller verloopt.

Verstevigen positie volmachtkanaal

RISK is er van overtuigd dat er nog veel te winnen is binnen de verzekeringsbranche. “We kunnen wachten op verzekeraars, maar we kunnen ook zelf het initiatief nemen, dat laatste hebben wij gedaan”, aldus directeur Harm Vollmuller. “Door innovaties als Postex en Connect Claims samen op te pakken, wordt schaalgrootte en versnelling bij de uitrol mogelijk. Hierdoor ontstaat meer slagkracht voor de doorontwikkeling van beide systemen. Meer volume komt ten goede aan de kwaliteit van de verzekeringsbranche en verstevigt de positie van het volmachtkanaal.”

Reageer op dit artikel