nieuws

Personeel InFinance wacht op doorstart

Branche 928

Vorige week dinsdag is Investment Publishers B.V. door de rechtbank Midden-Nederland failliet verklaard. Investment Publishers is een werkmaatschappij van Triple i, de uitgever van onder meer vakbladen InFinance, CASHcow en The Asset en ook van evenement HypoVak.

Personeel InFinance wacht op doorstart

Volgens Alex Klein, hoofdredacteur van InFinance, gaat het uitgeven gewoon door. “Het personeel, ongeveer tien vaste medewerkers, stond op de loonlijst van de werkmaatschappij die nu technisch failliet is verklaard. Maar de titels waren ondergebracht in een andere entiteit. Dat gaat gewoon door. InFinance is operationeel en financieel een gezond platform.”

Klein vertelt dat het personeel is ontslagen door de curator en nu wacht op hoe het verder gaat: ze rekenen op een doorstart. Ook staat een verhuizing naar een ander pand op stapel.

Reageer op dit artikel