nieuws

Oud-NN’er CFRO Delta Lloyd Bank

Branche 1894

Peter Verberne (42) is per 15 februari benoemd tot Chief Financial Risk Officer (CFRO) bij Delta Lloyd Bank. Verberne was nauw betrokken bij de oprichting van het bankbedrijf van Nationale-Nederlanden, de toekomstige eigenaar van Delta Lloyd.

Oud-NN’er CFRO Delta Lloyd Bank

De CFRO maakt onderdeel uit van de directie van Delta Lloyd Bank en is verantwoordelijk voor Finance, Risk & Compliance. Op dit moment vervult Rogier de Barbanson op interimbasis nog de portefeuille financiën binnen de directie, die wordt voorgezeten door Marcel Zuidam.

Oprichting NN Bank

Peter Verberne is actief als interimbestuurder en vervult op dit moment de functie van CFRO bij hypotheekverstrekker Argenta. Van 2011 tot 2013 werkte hij als CFO en CRO bij Nationale-Nederlanden. Daar was hij betrokken bij de oprichting van Nationale-Nederlanden Bank.

Reageer op dit artikel