nieuws

MBA in één Dag voor verzekeraars én adviseurs

Branche 1348

Ben Tiggelaar behandelt al meer dan tien jaar lang acht meter managementliteratuur in acht uur. Net als vorig jaar doet hij dat ook in 2017 speciaal voor verzekeraars en adviseurs. Die krijgen een dag extra voor hetzelfde geld.

MBA in één Dag voor verzekeraars én adviseurs

Assurantie Magazine en Denk Producties organiseren twee dagen speciaal voor verzekeraars en adviseurs. De eerste is een algemene ‘MBA in één Dag’ op 24 maart, waarin door Ben Tiggelaar alle grote managementdenkers worden behandeld. Daarna volgt een verdiepingsdag op 7 april, waarin verder ingegaan wordt op de wereld van verzekeraars en adviseurs.

Masterclass

Naast Tiggelaar speelt ook Jeroen Kemperman, auteur van drie bestsellers over briljante businessmodellen, een rol. Van Kemperman verscheen het boek ‘Briljante businessmodellen in finance’, met veel cases uit de verzekeringsbranche. Vorig jaar werd deze vakinhoudelijke masterclass van Kemperman gemiddeld beoordeeld met het cijfer 8,8.

Voor meer informatie en inschrijven klik hier.

Reageer op dit artikel