nieuws

Independer opnieuw in lijst best geleide bedrijven

Branche 1129

Op basis van het Business Maturity Model, samen met de Universiteit van Utrecht ontwikkeld, beoordeelt Deloitte de strategie, de bedrijfsvoering, de mate van innovatie en de financiële resultaten van Nederlande midden- en grootbedrijven met een omzet van minimaal 25 miljoen euro die financieel gezond zijn en een aandeelhoudend of zelfstandig bevoegd management hebben. Marie-Louise Stiemer, […]

Independer opnieuw in lijst best geleide bedrijven

Op basis van het Business Maturity Model, samen met de Universiteit van Utrecht ontwikkeld, beoordeelt Deloitte de strategie, de bedrijfsvoering, de mate van innovatie en de financiële resultaten van Nederlande midden- en grootbedrijven met een omzet van minimaal 25 miljoen euro die financieel gezond zijn en een aandeelhoudend of zelfstandig bevoegd management hebben.
Marie-Louise Stiemer, directeur Blije Klant van Independer is erg trots op de benoeming in lijst ‘best geleide bedrijven’. “Deze uitverkiezing is een mooie beloning voor de energie en inzet van alle collega’s om onze organisatie iedere dag weer te verbeteren, om nog beter in te kunnen spelen op de behoefte van de consument.”

Directiewisseling

Eind vorig jaar kondigde Independer, nummer 6 in de Top 100 Intermediair bedrijven een directiewisseling aan. Ruud Martens en Serge van Lier, grondleggers van het bedrijf dat inmiddels eigendom is van Achmea, kondigden hun afscheid aan. Coen de Ruiter en Remco Armee hebben hun plaatsen binnen de directie ingenomen.

Reageer op dit artikel