nieuws

Adfiz licht beste aanbieders uit op flyers

Branche 1012

Adfiz heeft de recente uitkomsten van het Adfiz Prestatie Onderzoek vermeld op Adviesflyers die adviseurs kunnen verstrekken aan hun klanten. Aan de hand van de flyers kunnen consumenten zien welke aanbieders volgens de adviesbranche het beste presteren.

Adfiz licht beste aanbieders uit op flyers

Onlangs werden de prijzen uitgereikt in het doorlopende Adfiz Prestatie Onderzoek. Net als in 2014 en 2015 kwamen Legal & General, Movir en Nh1816 als grote winnaars uit de bus. De kwaliteit van een aanbieder is volgens Adfiz een belangrijk keuzecriterium in onafhankelijk financieel advies. Daarom heeft de brancheorganisatie de resultaten in alle zeven onderzochte categorieën – Bankspaarproducten (Particulieren), Lijfrenteproducten (Particulieren), Overlijdensrisicoverzekeringen (Particulieren), Schadeverzekeringen (Particulieren), Schadeverzekeringen (Zakelijk), Pensioenproducten (Zakelijk) en Inkomensverzekeringen (Zakelijk) – samengevat in de praktische flyers die kunnen worden gebruikt in klantgesprekken. Deze worden aan de hele markt ter beschikking gesteld.

Reageer op dit artikel