nieuws

Directeur intermediaire distributie weg bij Reaal

Branche 1589

Stijn Réz stapt op als directeur intermediaire distributie bij Reaal. De taken van Réz worden deels overgenomen door Carola Wijkamp die per 1 januari was benoemd tot directeur Intermediair bij de productlijn Schade bij Vivat, het moederbedrijf van Reaal.

Directeur intermediaire distributie weg bij Reaal

Réz is sinds eind 2011 directeur intermediaire distributie bij Reaal. Daarvoor was hij verkoopdirecteur Schade. Hij begon zijn carrière in verzekeringsland bij Axent/Aegon.

In goed overleg

Volgens woordvoerder Elvira Bos van Vivat gaan beide partijen “in goed overleg” uit elkaar. “De functie van Stijn Réz is in de nieuwe organisatiestructuur komen te vervallen. Daarom heeft hij besloten op zoek te gaan naar een andere uitdaging. Hij is daarbij vrijgesteld van werk.”

Nieuwe structuur

In de nieuwe structuur wordt Vivat, onderdeel van de Chinese verzekeringsgroep Anbang, via productlijnen ingericht. Deze worden aangestuurd door general managers.

Reageer op dit artikel