nieuws

Caroline Dautzenberg in directie Generali Nederland

Branche 1030

Caroline Dautzenberg (1975) treedt per 1 februari toe tot de directie van verzekeraar Generali Nederland. Ze wordt verantwoordelijk voor de portefeuilles informatievoorziening en facilitair bedrijf. Dautzenberg is nu nog manager pensioen bij Generali.

Caroline Dautzenberg in directie Generali Nederland

Dautzenberg zegt in een persbericht dat ze haar kennis van business en IT wil inzetten om in te kunnen spelen op technologische ontwikkelingen. “Die combinatie is onmisbaar gelet op de huidige ontwikkelingen in de verzekeringsmarkt, waar wij met slimme IT-oplossingen het verschil kunnen maken”, aldus het kersverse directielid.

Dautzenberg was sinds 2013 manager pensioen bij Generali Nederland. Daarvoor werkte ze onder andere als informatiemanager en als manager bestuursondersteuning voor pensioenfondsen bij Achmea.

Reageer op dit artikel