nieuws

HDI verkoopt portefeuille glasverzekeringen

Branche 1475

De Rotterdamse verzekeraar HDI verkoopt haar door de Nederlandsche Glasverzekering Maatschappij (NGM) opgebouwde glasverzekeringsportefeuille aan Samenwerking Glasverzekering (SG) uit Zutphen. De medewerkers van NGM gaan werken in een nieuwe geopende vestiging van NGM in Rotterdam.

HDI verkoopt portefeuille glasverzekeringen

De verkoop van NGM aan Samenwerking Glasverzekering past volgens HDI bij de strategie en positionering die de verzekeraar voor de Nederlandse markt heeft gekozen. Ook Samenwerking Glasverzekering is in haar nopjes. Dirk-Jan de Vreeze, voorzitter raad van bestuur: “De NGM portefeuille past goed bij die van Samenwerking en de medewerkers brengen veel ervaring mee. Mede door het openen van een vestiging in Rotterdam verwachten wij de kwaliteit van onze dienstverlening verder te kunnen verbeteren. De overname biedt daarnaast het voordeel van een bredere basis voor de kosten van Solvency II.”

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.