nieuws

Gratis masterclass Prinsjesdag 2016: de gevolgen een op een rij

Branche 1232

In navolging van zijn toelichting op de nieuwe Miljoenennota tijdens am:hypotheken verzorgt Alex Erlings van opleidingsbedrijf Hoffelijk Financieel nu ook een gratis online masterclass over de Rijksbegroting. In de masterclass presenteert Erlings de vertaling van Prinsjesdag 2016 naar de praktijk van de adviseur. 

Gratis masterclass Prinsjesdag 2016:  de gevolgen een op een rij

In een e-Masterclass van 55 minuten licht Alex Erlings toe hoe de maatregelen zullen uitpakken voor consumenten en bedrijven en daarnaast hoe die maatregelen van invloed zijn op het dagelijkse klantcontact van de adviseur. Daarnaast zijn er op de speciale Prinsjesdagpagina ook video’s per thema te bekijken over de fiscale maatregelen, de afschaffing pensioen in eigen beheer, de KEW-vrijstelling (bij goedkoper wonen) en het Besluit vervallen tijdklemmen.

 

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.