nieuws

Peschke en Fabricius weer weg bij Dullemond

Branche 4107

Wim Peschke en Nico Fabricius zijn opgestapt bij Dullemond Bedrijfsadvies. Het associate partnerschap tussen beide partijen is na tweeënhalf jaar beëindigd en Peschke en Fabricius gaan sinds 1 augustus samen verder onder naam P & F Bedrijfsadvies.

Peschke en Fabricius weer weg bij Dullemond

Peschke en Fabricius versterkten begin 2014 de gelederen van Dullemond nadat ze jarenlang als bedrijfsadviseur bij Nationale-Nederlanden hadden gewerkt. Bij Dullemond hielden zij zich bezig met bedrijfsadvisering aan het assurantie intermediair, een activiteit die ze nu op eigen benen hopen voor te zetten.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.