nieuws

Leiding geven aan duurzaam succes

Branche 359

Wat is leiderschap? Avéro Achmea bundelt leerzame lessen en praktische tips van inspirerende leiders binnen en buiten de branche in een whitepaper dat eind november verschijnt.

Leiding geven aan duurzaam succes

Avéro Achmea gelooft in de waarde van advies. Met alles wat we doen, willen we bijdragen aan uw duurzame succes. Door kennis te delen, inspiratie en concrete handvatten te bieden waarmee u vooruitkomt. Zo maken we nog betere adviezen mogelijk en voegen we met elkaar blijvend meer waarde toe. Voor onze klanten en de adviesbranche als geheel. Een branche die meer dan ooit behoefte heeft aan visie en richting. Aan bevlogen, duurzaam leiderschap. Daarover spreken we met collega-adviseurs. Hun aanpak, leerzame lessen en direct toepasbare tips delen we hier graag. Hoe vult u uw leiderschap in? Laat u inspireren en praat erover mee.


Het leiderschap van…

 

De leerzame lessen en praktische tips bundelen we in een gratis whitepaper dat eind november verschijnt. Vraag het whitepaper nu alvast aan.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.