nieuws

Dullemond en BHB fuseren

Branche 1756

Dullemond Bedrijfsadvies en branchegenoot BHB (Bangma, Huskens, Bosma) gaan vanaf deze maand samen verder. Beide bedrijven zijn gespecialiseerd in het waarderen en begeleiden van overnames van assurantieadvies- en volmachtondernemingen. De fusieorganisatie gaat verder op de locatie van Dullemond in Leusden. Edwin Bosma (BHB) krijgt de leiding over het bedrijf dat verder gaat als BHB Dullemond. 

Dullemond en BHB fuseren

Beide partijen geven aan door de fusie de dienstverlening richting de klanten verder te willen professionaliseren. Onder meer de consolidatieslag in de financiële dienstverlening heeft volgens de fusiepartners grote invloed op de techniek van het waarderen van verzekeringsbedrijven. “Door de fusie ontstaat een volwassen en zelfstandig opererend overnameadviesbureau dat klaar is voor de toekomst.”

Grote complexe transacties
Bij het gefuseerde overnameadviesbureau werken zes specialisten, ondersteund door een bedrijfsadviesbureau en onder leiding van Edwin Bosma (foto). SVC Groep, tot voor kort het moederbedrijf van Dullemond, wordt ook medeaandeelhouder van de nieuwe organisatie. BHB Dullemond kan bij grote, complexe transacties ook de expertise van registeraccountants en adviseurs van SVC inzetten. In de makelaardij blijft BHB zelfstandig opereren.

Vertrek Fabricius en Peschke
Eerder deze maand kwam Dullemond Bedrijfsadvies al in het nieuws door het vertrek van Wim Peschke en Nico Fabricius, 2,5 jaar later nadat het duo van Nationale-Nederlanden was overgekomen om als associate partner van Dullemond bedrijfsadvies aan het assurantie intermediair te verlenen. Peschke en Fabricius gaan samen zelfstandig verder.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.