nieuws

Aegon benoemt toplobbyist op internationaal niveau

Branche 1614

Aegon heeft Michael F. Consedine benoemd als Global Head of Government and Policy Affairs, verantwoordelijk voor Aegon’s overheidsrelaties in Europa, de Verenigde Staten en Azië. Hij gaat leiding geven aan een geïntegreerd Europees en Amerikaans Public Affairs team voor de dialoog van Aegon met overheden en beleidsmakers.

Aegon benoemt toplobbyist op internationaal niveau

Michael Consedine heeft meer dan 20 jaar ervaring in de verzekeringssector als toezichthouder, beleidsadviseur en juridisch adviseur. Hij heeft de Verenigde Staten vertegenwoordigd in bilaterale gesprekken met de Europese Unie over de wederzijdse juridische erkenning van verzekeringsstelsels en hij was lid van het Executive Committee van de International Association of Insurance Supervisors.

Contacten met beleidsmakers
Alex Wynaendts, voorzitter van de Raad van Bestuur van Aegon zegt: “Ik heet Michael welkom in zijn nieuwe internationale rol. Wij bedienen dertig miljoen klanten in meer dan twintig landen en we willen waar ook ter wereld transparant zijn over onze contacten met beleidsmakers. We willen een open en interactieve dialoog met hen, omdat hun beslissingen van invloed zijn op ons bedrijf en op ons streven om onze klanten betrouwbare producten en diensten aan te bieden voor hun financiele zekerheid op de lange termijn.”

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.