nieuws

Overname Rabobank-hypotheken door Delta Lloyd

Branche 2426

Delta Lloyd Leven heeft een portefeuille in Nederlandse woninghypotheken van de Rabobank overgenomen. De portfolio bestaat uit individuele woninghypotheken. Met de overname is een bedrag van € 500 mln gemoeid, met een gemiddelde loan to value van 80%.

Overname Rabobank-hypotheken door Delta Lloyd

De overname van de portefeuille past binnen het strategische beleggingsbeleid van Delta Lloyd, zo laat de verzekeraar weten in een persbericht. “De aankoop van de portfolio is een aanvulling op onze eigen, door Delta Lloyd Bank gegenereerde, hypotheekproductie. De impact van deze transactie op de solvabiliteitsratio is verwaarloosbaar.”

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.