nieuws

Limburgse advieskantoren bundelen krachten

Branche 2038

De financiële dienstverleners Offermans Joosten uit Geleen en Wilson Groep uit Maastricht gaan per 1 januari fuseren. De huidige directies gaan samen verder waarbij de kantoren in Maastricht en Geleen blijven bestaan. De backoffice wordt geconcentreerd in Geleen.

Limburgse advieskantoren bundelen krachten

Beide bedrijven zien schaalvergroting en het gebruikmaken van elkaars specialisaties als uitgangspunt voor de fusie. Samen bestrijken zij heel Zuid Limburg en met specialisaties op het gebied van verzekeringen, hypotheken, pensioenen en makelaardij is de nieuwe organisatie in staat de brede markt van de kleine particulier tot de groot zakelijke klant te bedienen.

Grootste onafhankelijke financiële dienstverlener van Limburg
Het samengaan heeft geen personele consequenties. In het nieuwe bedrijf werken na de fusie ongeveer 60 medewerkers (45 fte) met een gezamenlijke jaaromzet van € 7.500.000. Hiermee is het de grootste onafhankelijke financiële dienstverlener van Limburg en behoort het tot de top 50 van Nederland. Het fusiebedrijf heeft volmachten bij vijftien maatschappijen en blijft ook verbonden aan de Noordeloos Groep.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.