nieuws

Aegon koopt eigen aandelen in

Branche 1140

Aegon gaat vanaf  vandaag 29.258.662 eigen aandelen inkopen om de verwatering tegen te gaan van het in aandelen uitbetaalde slotdividend 2015. De ingekochte aandelen worden aangehouden en worden ingezet voor toekomstig dividend in aandelen.

Aegon koopt eigen aandelen in

Aegon heeft een derde partij ingeschakeld om de inkoop van de eigen aandelen uit te voeren. De transacties beginnen vandaag en worden naar verwachting voor of op 12 augustus 2016 afgerond. De gewone aandelen worden ingekocht tegen het maximum van de dagelijkse -naar volume gewogen- gemiddelde prijs.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.