nieuws

Lindenhaeghe: ‘Grote groep stelt examens nog steeds uit’

Branche 1102

Volgens Mike Schilperoort, algemeen directeur van Lindenhaeghe stelt een grote groep financieel professionals de examens nog steeds uit. De opleider start daarom dinsdag 14 juni met een landelijke PE Plus-campagne.

Lindenhaeghe: ‘Grote groep stelt examens nog steeds uit’

Het doel van de campagne volgens Lindenhaeghe: zorgen dat alle adviseurs op 1 januari 2017 over de juiste diploma’s beschikken. “Uit verschillende onderzoeken onder financieel professionals blijkt steeds weer dat een grote groep nog steeds examens uitstelt. Ook het omwisselen van de diploma’s bij DUO levert nog al eens problemen op”, aldus Mike Schilperoort. “Met deze campagne willen wij financieel professionals ‘op weg’ helpen. Of het nou gaat om de groep die uitstelt of de groep die onderweg is gestrand. Wij helpen ze met de snelste route richting nieuwe diploma’s.”

Gas geven
In de campagne wordt gebruik gemaakt van gepersonaliseerde filmpjes waarin een rood Fiatje een belangrijke rol speelt. De Fiat zal de komende tijd op verschillende plaatsen opduiken, voorspelt Lindenhaeghe. Schilperoort: “We willen de markt op een aangename manier wakker schudden, tijd om gas te geven richting nieuwe diploma’s!”

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.