nieuws

DAK-leden mogen € 350.000 verdelen

Branche 1598

DAK Intermediairscollectief geeft een deel van de winst terug aan de leden. Het gaat om een bedrag van € 350.000, wat neerkomt op zo’n € 250 per kantoor. De winst is te danken aan de groei van DAK Volmacht en DAK Hypotheken.

DAK-leden mogen € 350.000 verdelen

DAK Volmacht begint volgens de coöperatie in een volwassen fase te komen qua omzetontwikkeling en blijft groeien. “Daardoor draagt zij fors bij aan de winst. Ook bij DAK Hypotheken zien we een enorme groei van het aantal hypotheekdossiers als gevolg van de aantrekkende markt”, aldus DAK.

Vorig jaar kregen de leden ook al geld terug: het ging toen om de terugbetaling door DAK van de kapitaalinjectie van ruim € 250.000 die de leden in 2010 bij elkaar brachten. DAK had toen een moeilijke tijd doordat het enerzijds last had van een sterk terugvallende hypotheekmarkt en anderzijds volop investeerde in het verzekeringsvolmachtbedrijf.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.